Prvi pregled

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.  Uvijek je lakše sjesti na našu stolicu bez ikakvog stresa ili straha. Od našeg tima dobit ćete jasne i precizne informacije, kako biste što lakše razumjeli dijagnozu, i dobit ćete detaljne informacije o samom planu terapije.

Prije Vašeg prvog pregleda i konsultacija, uvijek od Vas tražimo da ispunite potrebnu medicinsku dokumentaciju, kako bismo Vam mogli pružiti najbolju uslugu, prema Vašim potrebama. Nakon toga radimo pojedinačne snimke zuba, 2D ili 3D snimke, u zavisnosti od potrebe.

U Saradent dental centar by Šišić pacijent je uvijek na prvom mjestu, te je od velike važnosti da bude upućen u sve segmente svoje terapije kako bismo postigli maksimalno zadovoljstvo pri gotovom radu.

Svakom pacijentu pristupamo individualno, upoznajući pacijenta kroz njegove navike i potrebe i jedino na takav način možemo pružiti vrhunsku uslugu i savršen osmijeh.

Happy girl pointing fingers at white perfect smile, straight whitened teeth, standing in hoodie against white background. Copy space

Otkrijte tajne Saradenta

Pridružite se našem velikom broju zadovoljnih klijenata i otkrijte zašto smo jedan od najboljih stomatoloških timova u regiji.

Zakažite termin

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.

Naše usluge

Naše usluge