Dental Centar by Šišić

Mobilna protetika

Mobilna protetika odnosi se na stomatološke restauracije koje pacijent može ukloniti iz usta. Ova vrsta protetike obuhvata parcijalne i potpune proteze, koje se koriste za nadoknadu nedostajućih zuba i poboljšanje funkcije ugriza. Mobilna protetika pruža fleksibilnost pacijentima jer ih mogu ukloniti po potrebi.
slicne usluge- mobilna protetika

Kod slučajeva više izgubljenih zuba ili kod potpune bezubosti jedno od mogućih rješenja je izrada proteza. Mobilna zubna protetika uključuje polufiksna i u potpunosti mobilna rješenja (totalne proteze).

Za osobe kojima nedostaje manji broj zuba, rješenje kojima će se popuniti praznine mogu biti parcijalne odnosno djelomične proteze ( akrilatna parcijalna proteza, skeletirana parcijalna proteza).

U slučaju velikog gubitka svih zuba, i kada zubni implantati nažalost nisu mogće rješenje, postoji mogućnost izrade totalne akrilatne proteze.

U našem centru proteze se izrađuju od visokokvalitetnog akrilata i po najsavremnijim procedurama.

Proteze na implantatima su zubne proteze koje se pričvršćuju na zubne implantate ugrađene u vilicu, jednostavne su za održavanje higijene, dovoljno čvrste da ne spadaju prilikom govora ili jela. Preporučen broj implantata koje bi trebalo ugraditi da bi proteza bila što čvršća  i funkcionalnija je od 2- 4.

Otkrijte tajne Saradenta

Pridružite se našem velikom broju zadovoljnih klijenata i otkrijte zašto smo jedan od najboljih stomatoloških timova u regiji.

Galerija slika

Saradent je vaša destinacija za potpunu dentalnu njegu – od rutinskih pregleda do složenih procedura, sve usluge su vam dostupne na jednom mjestu.

Zakažite termin

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.

Slične usluge

Slične usluge