Dental Centar by Šišić

Ortodoncija

Ukoliko patite od nepravilnog zagriza ili zubi nisu u pravilnom položaju, ortodontski tretmani su idealno rješenje za vas. U našoj stomatološkoj poliklinici Saradent nudimo cjelokupan niz ortodontskih terapija koje će vam pomoći da lakše žvačete hranu, te da vaši zubi izgledaju ravnije, ljepše i prirodnije. 

Beautiful,Girl,With,Dental,Braces,At,Dental,Checkup,,Smiling,While

Ključna uloga ortodoncije leži u ispravljanju nepravilnog položaja zuba i neravnoteža vilica pomoću različitih metoda. Ortodonti koriste raznovrsne aparate poput bravica, fiksnih ili mobilnih aparata te prozirnih šablona kako bi postigli optimalan položaj zuba i uravnoteženu vilicu.

Osim estetskih poboljšanja, ortodoncija ima značajnu ulogu u općem oralnom zdravlju. Pravilno poravnati zubi omogućuju lakše održavanje oralne higijene, smanjujući rizik od karijesa, parodontalnih bolesti i drugih problema sa zubima i desnima.

Proces ortodontskog liječenja obično počinje detaljnom procjenom stanja pacijentovih zuba, čeljusti i vilica. Nakon postavljanja dijagnoze, ortodonti razvijaju personalizirani plan liječenja koji odgovara potrebama svakog pacijenta. Redoviti kontrolni pregledi tijekom terapije ključni su za praćenje napretka i prilagodbu tretmana prema potrebama pacijenta.

Ortodoncija nije samo usmjerena na estetiku osmijeha, već i na funkcionalnost zuba i čeljusti. Stoga, kroz naprednu tehnologiju i individualni pristup, ortodonti pomažu pacijentima postići ne samo lijep osmijeh, već i održivo oralno zdravlje koje doprinosi njihovom ukupnom blagostanju. 

Otkrijte tajne Saradenta

Pridružite se našem velikom broju zadovoljnih klijenata i otkrijte zašto smo jedan od najboljih stomatoloških timova u regiji.

Galerija slika

Saradent je vaša destinacija za potpunu dentalnu njegu – od rutinskih pregleda do složenih procedura, sve usluge su vam dostupne na jednom mjestu.

Zakažite termin

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.

Slične usluge

Slične usluge