Dental Centar by Šišić

Protetika

Zahvaljujući značajnom napretku u razvoju stomatološke protetike, modernoj tehnologiji i vrhunskim materijalima, danas je u svakom životnom dobu moguće imati savršen osmijeh. Stomatološka protetika omogućava nadoknadu izgubljenih zuba i korekciju postojećih, čime se pacijentu omogućava restauracija u estetskom i funkcionalnom smislu. 

5T4A0272

Saradent Dental Centar by Šišić  sa vlastitim dentalnim laboratorijem, već dugi niz godina predstavlja vodeće mjesto u regiji kada su u pitanju sve vrste protetskih radova.

Zahvaljujući značajnom napretku u razvoju stomatološke protetike, modernoj tehnologiji i vrhunskim materijalima danas je u svakom životnom dobu moguće imati savršen osmijeh.

Stomatološka  protetika podrazumijeva izradu protetskih nadoknada kojima je moguće nadomjestiti nedostatak zubi, poboljšati izgled postojećih ili njihovu funkcionalnost.

Protetiku dijelimo na:

Otkrijte tajne Saradenta

Pridružite se našem velikom broju zadovoljnih klijenata i otkrijte zašto smo jedan od najboljih stomatoloških timova u regiji.

Galerija slika

Saradent je vaša destinacija za potpunu dentalnu njegu – od rutinskih pregleda do složenih procedura, sve usluge su vam dostupne na jednom mjestu.

Zakažite termin

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.

Slične usluge

Slične usluge