Dental Centar by Šišić

Dentalni turizam

Dentalni turizam se odnosi na putovanje u druge zemlje ili regije kako bi se dobila stomatološka usluga po povoljnijim cijenama ili uz dodatne pogodnosti. Pacijenti često biraju dentalni turizam kako bi uštedjeli novac na stomatološkim tretmanima ili kako bi kombinirali liječenje sa putovanjem.
The,Woman,Came,To,See,The,Dentist.,She,Sits,In

Šta je dentalni turizam?

Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma koja predstavlja pojavu da mnogi ljudi putuju van granica svoje zemlje kako bi uradili stomatološke intervencije.

Glavni cilj dentalnog turizma je da po izuzetno prostupačnim cijenama van zemlje Vašeg boravka obavite preglede i liječenja po najsavremenijim metodama kao u inostranstvu, spojite ugodno s korisnim i provedete nezaboravan odmor sa svojim najmilijim.

Zašto dentalni turizam?

Glavni razlozi koji dovode do porasta popularnosti dentalnog turizma u Bosni i Hercegovini su znatno niže cijene stomatoloških usluga od cijena u zemljama Europe ali ne i kvalitete.

Naprotiv, stomatolozi su opremljeni savremenom stomatološkom opremom te pružaju kvalitet jednak u zemljama Europe a možda i bolji. Uz sve to imate i mogućnost brzog i jeftinog putovanja do željne destinacije. Takođe, motiv je upoznavanje drugih država i kultura. Jednom riječi  spoj lijepog i korisnog uz uštedu značajne sume novca.

Beautiful,Girl,With,Dental,Braces,At,Dental,Checkup,,Smiling,While
Smiling young man sitting in dentist chair while doctor examining his teeth

Zašto Bosna i Hercegovina?

BiH je veoma interesantna dentalnim turistima jer pored niskih cijena nudi veoma kvalitetne stomatološke usluge.

Stomatolozi iz Bosne i Hercegovine su među najtraženijim stručnjacima u svijetu upravo zbog kvaliteta obrazovanja i prakse koja se nudi tokom studiranja. Također, dobar geografski položaj i saobraćajna infrastuktura čine da se vrlo brzo i jeftino može stići do željne destinacije.

Paket dentalnog turizma

Naš paket dentalnog turizma čini:

  1. Analiza postojećeg stanja
  2. Detaljno objašnjenje analize i mogućnosti protetskih nadomjesaka
  3. Planiranje Vašeg dolaska i boravka (uključuje posjete prirodnih i historijskih znamenitosti naše regije)
  4. Prevoz od aerodroma do smještaja
  5. Prevoz od smještaja do Poliklinike

Kod većih protetskih radova let ili smještaj su gratis i ulaze u naš paket dentalnog turizma. Javite nam se za više informacija i rezervišite vaš pregled

634431ff10cfb6a317b70b6e_pexels-cedric-fauntleroy-4269694

Zakažite termin

U našem dentalnom centru prvi pregled je besplatan sa željom da svakom pacijentu damo šansu da sazna stanje svojih zuba i mekih tkiva, i naravno da se upozna sa našim timom.