Sarajevo postaje evropska lokacija za vrhunske stomatološke usluge

Brojni posjetitelji Sarajeva iz raznih zemalja iz Evrope, Amerike i iz Australije, svjedoče velikom porastu popularnosti dentalnog turizma u Bosni i Hercegovini iz godine u godinu.

Glavni razlozi nisu samo znatno pristupačnije cijene stomatoloških usluga nego u pomenutim dijelovima svijeta, već i kvalitetna usluga koja ne zaostaje za svjetskim trendovima u stomatologiji.

Upravo iz tog razloga bh. dijaspora, ali i mnogi posjetitelji svoj godišnji odmor osim uživanja u ljepotama Sarajeva, iskoriste za posjetu stomatologu.

Osim redovnih stomatoloških intervencija, pacijenti koji koriste svoj godišnji odmor kako bi otišli stomatologu, najčešće traže protetičke usluge, za šta najbolji primjer pronalazimo u dentalnoj klinici Saradent u Sarajevu.

“Dentalna klinika Saradent je jedna od najsofisticiranijih klinika u regionu, a sa sigurnošću tvrdimo da na širem podneblju ne postoji klinika koja pod jednim krovom ima spektar usluga koje imamo mi. Prednost naše klinike koju posjetitelji iz drugih zemalja vide u Saradentu su te da, između ostalog, možete:

  • u samo jednoj posjeti nadomjestiti keramičku krunicu
  • u jednom danu staviti implantante i privremene fiksne zube
  • u tri dana izraditi estetski savršen most i to u cirkon- keramici
  • dizajnirati osmijeh i zahvaljujući ljuskicama korigovati boju i veličinu zuba” – kazao je dr. Reuf Čolak iz klinike Saradent.

Dentalnu kliniku krasi činjenica da važi za kliniku za cijelu porodicu iz razloga što ima i savremeno opremljenu i stilski dizajniranu dječiju ordinaciju, u kojoj se uz prilagođen zabavno- edukativan pristup djeci kod njih stvaraju dobre navike za održavanje zdravlja zuba.

Ukoliko posjećujete Sarajevo ovo ljeto, poklanjamo vam vaučer za usluge u klinici Saradent, kojim možete ostvariti popust od 10% na protetičke usluge.

Rezervacije možete napraviti putem emaila info@saradent.ba, broja telefona – +387 33 548 160 ili web stranice www.saradent.ba

 

Share:

Kromolj K-4

71000 Sarajevo

+387 33 225 486

Zubotehnika

Radno vrijeme

Pon - Pet: 7:00 - 22:30

Rezervišite termin

info@saradent.ba