Napredna stomatologija

Sve na jednom mjestu, posjedujemo najsavremeniju opremu i radimo sa materijalima vrhunskog kvaliteta, te posjedujemo 25 godina iskustva.

Visokokvalitetna oprema

Koristimo se najkvalitetnijom i najsavremenijom aparaturom i proizvodima najboljih svjetskih proizvođača.

Ugodan ambijent

Pored high-end stomatološke opreme, sve usluge se pružaju u udobnom, luksuznom okruženju.

Profesionalno osoblje

Medicinski kadar je u korak sa priznatim evropskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

REZERVIŠITE TERMIN I POSJETITE NAS ZA  BESPLATNE KONSULTACIJE.

DOBRO DOŠLI U SARADENT

Sve na jednom mjestu

Saradent je moderna stomatološka ordinacija, specijalizirana za naprednu dijagnostiku i liječenje zubnih i oralnih bolesti.

Nudimo sveobuhvatne usluge iz svih područja stomatologije. Pored high-end stomatološke opreme, sve usluge se pružaju u udobnom, luksuznom okruženju. Novi pacijenti su dobrodošli uz besplatne konsultacije.

Neugodno Vam je?

Nigdje se zdravlje i estetika ne susreću na tako izravan način kao u dentalnoj medicini. Iako je je naš primarni cilj zaštiti zdravlje pacijenta, potpuno nam je jasno da nitko nije i ne može biti ravnodušan spram svog izgleda. Bez obzira na trenutno stanje, već samim dolaskom na prvi pregled učinili ste prvi važan korak prema rješavanju svog problema. Na nama je da vam pomognemo da se to stanje promijeni i poboljša koliko je to god moguće i u što je moguće kraćem roku.Ne opterećujte se trenutačnim stanjem, već svu energiju usmjerite na njegovo poboljšanje.

Niste sigurni kome pokloniti povjerenje?

Naravno da niste. Vaše je pravo ispitati više opcija i čuti više mišljenja. Tek onda možete odabrati. Napravite prvi pregled bez ikakve obveze i čujte što vam stomatolog ima za reći. Pitajte i tražite pojašnjenja. Tijekom jednom dogovorene terapije liječnik i pacijent razvijaju partnerski odnos. Stomatolog je puno učinkovitiji ukoliko ispred sebe ima pacijenta koji mu vjeruje. Uz znanje i iskustvo liječnika i kvalitetu materijala ovo je jedan od najbitnijih čimbenika za uspješno provođenje terapije. Plaćanje prilagođeno Vašim uslovima...
KONTAKTIRAJTE NAS

Rezervišite termin

Ispunite formular ispod i kontaktirat ćemo Vas tokom radnog vremena.

Kromolj K-4

71000 Sarajevo

+387 33 225 486

Zubotehnika

Radno vrijeme

Pon - Pet: 7:00 - 22:30

Rezervišite termin

info@saradent.ba